Jag har nu öppnat onlinebokningen kiropraktiska behandlingar, Healing samt Coachande samtal. Du kan även sända ett e-mail till info@karnawiberg.se eller info@karna-kiropraktik.se för tidsbokning.

BOKA VIA LÄNKEN NEDAN:

https://ww1.clinicbuddy.com/patients/view_available_bookings.php?clinic=42&style=green1&terapeut=&headercolor=db7fd0

Jag kommer att driva min verksamhet på EKEVÄGEN 1, 723 41 VÄSTERÅS. Parkering finns på gården. Här finns jag under samma tak som Sofia Holmberg som driver Sofias Kraniosacral. Jag kommer att erbjuda olika behandlingar samt flera möjligheter att delta på föreläsningar och shamnska ceremonier där vi jobbar med medicinplantorna kakao och tobak. Planering för ceremonierna kommer inom kort. För dig som ännu inte skrivit upp dig på vårt nyhetsutskick sänd din e-mailadress till info@karnawiberg.se så lägger jag till dig på vår maillista.

De olika behandlingarna jag erbjuder via onlinebokningen är:
KIROPRAKTISK BEHANDLING 45 minuter 800kr
Som kiropraktor jobbar jag med kroppens leder och muskler och hjälper dig att lindra och bli fri från smärta i kroppen. Ett Kiropraktiskt omhändertagande kan innehålla en rad olika sätt att möta och behandla en person. Det innefattar en anamnes (sjukdomshistoria), undersökning och behandling. Beroende på vad som uppvisas så finns det flera olika sätt att angripa det problem som en patient söker för. Detta kan bland annat innefatta ledjusteringar (HVLA-manipulation), massage och triggerpunktsterapi, stretching, rehabilitering, ergonomi, aningstekniker mm (läs mera på http://www.kiropraktiskaforeningen.se/kiropraktik/). Kiropraktik är en övergripande fysisk behandlingsform även om den innefattar frågor och råd som tangerar andra delar av livet.

HEALING 90 minuter 1500kr
Jag har under de senaste 2 åren gått lärling hos en shaman i Centralamerika. Under dessa år har jag lärt mig olika tekniker för att hjälpa kroppen och psyket att läkas. Jag kombinerar denna kunskap med de kiropraktiska kunskaper och coaching kunskaper jag har sedan tidigare. Healing är en bred behandlingsform som kan användas för att hjälpa dig att läka såväl fysiskt som mentalt och själsligt. Beroende på vad du önskar få hjälp med kommer behandlingarna att variera i utförandet. Jag kan använda olika tekniker som kan infatta samtal, balansering av kroppens energisystem (chakran) och nervsystem, beröring av olika slag, massage och kiropraktiska behandlingstekniker, behandling med olika växtbaserade oljor och krämer, trumma för läkande vibrationer samt shamnska sånger (så kallade ikaros). Denna behandlingsform hjälper dig att skapa ett flöde i kroppen som gynnar din läkning på flera plan. 

COACHANDE SAMTAL 90 minuter 1500kr
Som coach kan jag hjälpa dig att finna svaret på de frågorna du har. Upplever du att du inte är nöjd med ditt liv som det ser ut idag? Är du trött och nedstämd? Upplever du stress? Har du relationer som inte fungerar som du önskar? Har du beteenden och vanor som du önskar förändra? Vill du ha hjälp att sätta upp och uppnå olika mål? Som coach hjälper jag dig framåt i ditt liv genom att ställa frågor, använda olika förklaringsmodeller för att öka din kunskap och förståelse för dig själv, använda olika mentala verktyg som gör att du själv hittar de bästa sätten för dig att även hjälpa dig själv. Jag hjälper dig att plocka fram de resurser du redan har inom dig så att du kan skapa det mående du vill ha och det liv du önskar leva.

VÄLKOMMEN!