Aktuellt just nu!

JAG ÄR I SVERIGE
Jag är tillbaka i Sverige och driver återigen min klinik i lokalerna hos First Class gym i Punkthuset i centrala Västerås. Där kan jag erbjuda kiropraktiska behandlingar, personlig träning, coachande samtal och olika typer av healingbehandlingar. Jag skapar även föreläsningar efter behov inom områdena hälsa, träning och personlig utveckling samt arbetar som utbildare inom NLP hos Unestål Education (läs mera på https://www.unestaleducation.se/kurskalender/?utbildningskategori=nlp).

Utöver detta utför jag tillsammans med mina två kollegor Alexander Westholm och Daniel Ringh shamanska ceremonier samt retreat för personlig utveckling. Vi har alla tre gått som lärling hos en shaman i Costa Rica och fått utbildning inom traditionella ceremonier för läkning, spritituell utveckling och ökat medvetande. Sänd ett e-mail till info@karnawiberg.se mig om du önskar komma i kontakt med oss för att boka ett event.

KIROPRAKTISKA BEHANDLINGAR, PERSONLIG TRÄNING, HEALING & COACHANDE SAMTAL
På det rullande veckoschemat finns möjligheter för kiropraktiska behandlingar och personlig träning om du vill ha hjälp med din fysiska kropp, healing sessioner för dig som önskar ha hjälp med en kombination av det fysiska, mentala och själsliga samt coachande samtal för dig som önskar utveckling inom det mentala och själsliga. Dessa behandlingar bokas online via länken nedan, via sms till 076-2170912 eller via e-mail till info@karnawiberg.se.

https://ww1.clinicbuddy.com/patients/view_available_bookings.php?clinic=42&style=green1&terapeut=&headercolor=db7fd0

YTTERLIGARE INFORMATION
Är du intresserad av att ta del i nyhetsutskick så sänd din e-mail till info@karnawiberg.se så lägger jag till dig på nyhetslistan.