Jag är snart 40 år och har egentligen ingenting som knyter mig till en plats förutom de relationer som jag värdesätter högt. Jag har inga barn och mina föräldrar är pigga och alerta. Min brorson är 1 år och jag hoppas att de tekniska lösningarna med facetime odyl kommer att göra att han har en bild av sin faster trots min fysiska frånvaro kommande tid. Mina vänner kommer alltid att överleva perioder utan mig, även om jag inte vill erkänna att jag är umbärlig. Och även de som har sökt mig i min yrkesroll som Kiropraktor, PT och Samtalscoach/Hypnoscoach, mina kära patienter och klienter, kommer även de att finna någon annan när jag inte finns tillgänglig.

Insikten kring att jag inte är världens mittpunkt för någon utom mig själv ledde mig till många funderingar kring vilken ram jag har placerat mig själv i. Behöver jag jobba det som är en heltid? Behöver jag ha en lägenhet och bo på en fast  plats? Behöver jag handla de sakerna som reklamen vill få mig att behöva trots att jag förmodligen inte behöver något av det? Jag har insett att det finns inget svar som är rätt eller fel på mina frågor. Det finns bara val.

Resan är en av alla startpunkter jag skapat i mitt liv. Resan symboliserar att jag följer mitt inre och provar nya sätt för mig. Så kommande tid, som kan bli allt från ett par veckor upp till ett år eller kanske mera, kantas av ovisshet. Vart kommer vi (jag och min pojkvän Alexander) kunna resa?

Vi svävar i ovisshet för så mycket just nu. Det jag vet är att denna kommande tid framförallt är tid jag ger mig själv för att tillåta mycket av det jag lärt mig via utbildning och åren jag levt att få integreras i mig. Att ge mig tid för min personliga utveckling. Samtidigt blir det en resa i det yttre, upplevelser av förhoppningsvis flera delar av världen och många olika kulturer. För dig som vill så kommer du kunna följa mig under följande rubriker:

  • Min resa i det yttre där jag beskriver vart vi befinner oss och olika upplevelser som följer med dessa platser.
  • Min resa i det inre där jag beskriver vad som sker i min personliga utveckling och hur jag upplever det som sker.
  • Insikter kan du läsa om de insikter som kommit till mig under resan.

Jag har valt att dela upp det på detta sättet för att du som vill följa resan skall kunna välja vad du är intresserad av och kunna välja vad du önskar läsa om.